Patty Harpenau

Patty Harpenau is naast beeldend kunstenaar ook actief als creativity trainer en personal coach. In het begin van haar carrière richtte zij zich alleen op de beeldende kunst. Haar stijl heeft in die periode een transformatie ondergaan, waarbij primaire kleuren en duidelijke composities steeds verder ontwikkelden. De achtergrond werd belangrijker en haar eigen stijl kenmerkender. Tegelijkertijd ontwikkelde Patty Harpenau haar persoonlijkheid. Ze volgde opleidingen en trainingen en opende haar Harpenau Foundation centrum in Diemen, het Nederlandse zusje van het Chopra Centrum (Chopra Centre of Well Being in Amerika).

Patty Harpenau heeft een tijd in de spotlights van de Nederlandse (roddel)journalistiek gestaan. Enerzijds kwam dat door haar werk, anderzijds door haar huwelijken en intriges. Tegenwoordig blijft ze vooral buiten de publiciteit en zoekt ze deze vooral op wanneer ze een nieuw boek heeft gepubliceerd. Ook wordt haar naam regelmatig genoemd omdat ze de moeder is van zanger Dotan.

Inspiratie

Patty Harpenau haalt haar inspiratie uit haar ervaring. Haar eigen stijl kreeg een vlucht vanaf haar eerste grote succes. Ze vindt een groot deel van haar inspiratie in het spirituele.

Zeefdruk van Patty Harpenau, ingelijst, naamloos
Zeefdruk, ingelijst
70 x 60 cm
€ 375,– (incl. BTW)
Zeefdruk van Patty Harpenau, ingelijst, naamloos
Zeefdruk, ingelijst
70 x 60 cm
€ 375,– (incl. BTW)