Collectie

Herkenbaar en abstract

Mr. and Mrs. Kunst biedt u een afwisselend aanbod van herkenbare en abstracte kunst. In het overzicht hieronder ziet u de huidige collectie. Op aparte pagina’s lichten we de kunstenaars en hun producties verder aan u toe. Mr. and Mrs. Kunst biedt u op dit moment uitsluitend werken van Nederlandse kunstenaars aan.

Collectie: overzicht van kunstenaars

Peter Bastiaanssen

De werken van Peter Bastiaanssen kenmerken zich door een kleurrijke verbeelding van de leugentjes waarvan de mensen zich bedienen in hun bestaan om het bestaan te begrijpen. Deze leugentjes zijn zichtbaar in foutief perspectief, vreemde schaduwen en de gedomesticeerde wolf, de zwarte hond, die wacht op de mens die nooit komt.

Carlos Blaaker

Waar de werken van Carlos Blaaker vroeger vooral dieren en portretten toonden, heeft hij nu de overgang gemaakt naar toepassing van industriële opbjecten. Daarbij schuwt hij felle, heldere kleuren niet. Zijn werken hebben een collage-achtige uitstraling.

Olivier Beijn

Deze grafisch kunstenaar heeft zich vooral toegelegd op etsen en prenten drukken. Uiteraard doet hij ook het drukwerk zelf. Zijn werken zijn veelal abstract te noemen, maar hebben ook herkenbare elementen.

Bart Drost

Bart Drost omschrijft zichzelf als vrij kunstenaar. Als startpunt van zijn werk gelden zijn tekeningen, zij zijn de basis van zijn werk.

Patty Harpenau

Het huidige werk van Patty Harpenau is volwassen en diepgaand, ze zoekt naar de vrouw in de kunstenaar en benadert onderwerpen vanuit deze visie.

George Heidweiller

Bijzondere composities door het gebruik van elementen uit verschillende culturen en het gebruik van verschillende technieken kenmerken de objecten van George Heidweiller. Door de gelaagdheid van zijn werken nodigt hij uit te blijven kijken en steeds meer te ontdekken.

Frank Lengvenius

Frank Lengvenius maakt bij uitstek rustige, maar kleurrijke werken vanuit zijn gevoel, waarbij hij zijn inspiratie uit het stedelijke leven haalt.

Harold Scheffer

Harold Scheffer is modern kunstenaar, die zijn inspiratie uit reizen omzet in kleurrijke verbeeldingen van vooral vogels.

Rob Scholte

A. Woods