Up and Running?

Een beetje tijd hebben we er wel voor nodig gehad. Maar nu melden we trots dat we de website gelanceerd hebben! Dat betekent dat we nu echt zijn begonnen met deze onderneming. Natuurlijk hebben we er enorm veel zin in, anders waren we er niet eens aan begonnen.

David heeft de afgelopen weken een flink aantal kunstwerken aangekocht. Stuk voor stuk zijn het mooie objecten, althans, dat vinden wij 😉
De meeste van zijn aankopen hebben we ondertussen op de foto gezet. En dat staat sinds gisteravond ook allemaal online. Jullie kunnen zien, dat bij een aantal kunstenaars nog niets staat. Van hen hebben we dus wel werken, maar deze zijn nog niet gefotografeerd. Dat proberen we in de kerstperiode voor elkaar te krijgen. Houdt de site en Facebook dus vooral in de gaten. Dan blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze collectie.

De informatie over de kunstwerken, maar vooral de kunstenaars, gaan we ook nog toevoegen. Het is een boeiende tocht om de motivatie van kunstenaars te begrijpen en hun werken te doorgronden. Dit doen we zorgvuldig en zoiets kost tijd. Toch wilden we jullie onze collectie niet langer onthouden en kozen we daarom voor een vliegende start!

Heb je al iets moois gezien, en wil je meer informatie? Of wil je vrijblijvend komen kijken naar onze voorraad? Geef dan een seintje via email (info@mrandmrskunst.nl) of bel naar 06-46355537. Een WhatsApp bericht sturen kan natuurlijk ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *